Some video from Rebelution in Santa Barbara

Tja!

Sitter här på lördag kvällen och försöker att håla min dator i liv. Idag var det en stor konsert i IV med massa artister som jag  inte har någon aning om vilka det är. Alla polare söp till vid 11 tiden på morgonen och drog till IV vid 12. Men som den duktiga student jag är, trottsade jag bakfyllan och tog mig nere till bibblan som hade extra uppet idag inför finalsen. Jag är nu klar med mina två engelska kurser och nästa vecka väntar det finals i mina två andra kurser. Skall bli riktigt nice gött när allt är över

Vi har vart på jakt efter surf hela veckan och vi fick oss en halv kass surf i tisdags. Igår så drog vi ut till Jalama som lovade 5 stjärnor på magicseaweed. Kan ju meddela att det inte riktigt var så bra. Det var bara att sätta sig i bilen och åka 1,5h hem igen. Går inte alltid som man har tänkt sig.

Jag kommer iaf vara klar med skolan på onsdag och efter det skall vi försöka komma iväg på en surfresa ner mot San Diego om allt går enligt planerna. Vi hoppas på det.

Vi var ju på Rebelution konsert i förra veckan. Stog och filmade en stund för att föreviga kvällen. Jag hade några järn i kroppen så jag är tyvär lite ostadig på handen. Inte mycket att göra åt saken. Skall även försöka få upp ett klipp från Jalam så ni får se vad vi möttes utav.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

//bazmei

Leave a Reply