tre veckor

Jaaaa… annars? Nu har jag och Ryan haft en lite för lång helg med lite för mycket kvalitets tid med varandra. Tanken vart ju att vi skulle hunnit plugga väldigt mycket denna helgen. Nu blev ju denna helgen ganska lik tidigare helger och det blev inte så mycket med det. Dock blev det ju inte heller så mycket surfande heller, då Kalifornien tydligen bara enligt rykten har bra vågor. Efter flera dagar av tristess så bestämde vi oss för bege oss ut på lite hajk då våra kroppar började förvandlas till varsin double-double burgare från In And Out. Nu gick ju inte hajken så jätte bra då vi först inte hittade någon parkering och sedan lyckades gå vilse även då vi frågade om vägen. Jag är 100% säker på att tjejerna vi frågade avsiktligt vilseledde oss. När vi äntligen hittat till ravien som skulle ta oss upp för det sju fallen så kommer vi inte till mer än det andra “fallet” (som btw var uttorkat) då det tar stopp. Mjaaa var ju varken fall eller så fräckt. Istället hittade Ryan en metall bit han försökte surfa på.

IMG_6230 [1600x1200]

IMG_6209 [1600x1200]

IMG_6201 [1600x1200]

Nu närmare det sig iaf slutet på tiden här och jag har bara lite prov kvar som måste göras. På lördagen efter proven är gjord så väntas det konsert, Det blir favorit i repris då vi skall se Rebelution igen. Men denna gången blir det dock en acoustic spelning. Sjukt bra hoppas vi på.  Sedan bär det av upp mot San Jose, San Fransisco och Santa Cruz igen för att fånga det sissta av vad Kalifornien har att erbjuda. Här kommer lite favorit i repris från förra året och för vad som väntas skall:

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

//bazmei

Lite portfolio bilder

Efter en veckas underbar semester är det dags för slutspurten i skolan. I foto kursen har det blivit dags att börja sätta ihop en portfolie innehållande tio bilder. Jag har redan ett par klara som jag tagit under hösten, men fortfarande några kvar som måste tas och redigeras. Under dagarna i San Fran och kuststräckan söderut knäppte jag några bra bilder som jag funderar på att använda till portfolien. Jag har några till som jag arbetar på nu men dessa tre bilder är nästan klara iaf. Tack gud för att du uppfan RAW. Utan det vet jag inte vad jag skulle ha gjort…

6

5

4

3

2

1

Aja nu får jag nog ta och sova. Skall ju ut och springa imorgon. Hrmm…