The Bay

Nu befinner jag mig på att hotellrum i San Fransisco. Klockan är fyra på morgonen och jag skall strax gå upp för att åka till flygplatsen. Därifrån bär det av i mot först New York, sedan Helsingfors och sista stoppet många timmar senare blir Göteborg. På bilderna som jag lägger upp denna gången befinner vi oss på ett bryt som kallas Tracks på västra halvan av Oaho. Ryans mamma följde med oss och fångade några bra bilder på mig och Ryan ute i vattnet. Sedan spenderade jag en stund på stranden och tog några till foton. En utav bilderna som ni ser är tagen från vår balkong. Problemet var dock att det inte gick att ta sig ut till dem från land vilket var lite frustrerande.

Nästa inlägg blir nog från lite kallare förhållande. “Living the search”//bazmei

Rain, Rainbows and Cuba-Libres

Banzai pipeline dag två var inte riktigt lika bra som gårdagen. Vågorna var lite sämre och det var lite för mycket folk för vad både Ryan och jag klarade av. Vi spenderad ca två timmar ute i vattnet. Regnet kom och gick som det alltid verkar göra här på Hawaii vintertid. Ryans mamma och hennes kusin Vicki som vi bor med följde med oss och agerade fotografer. Efter surfen åt vi lunch på en strand men tvingades att bege oss när det kom en kraftig regnskur. Under eftermiddagen åt vi shaved ice och drog oss sedan tillbaka och solade på våran sida av ön. På kvällen åt vi lite mahi mahi. Imorgon hoppas vi på nya vågor då swellet bara skall bli större och större fram tills fredag.


//bazmei

Surfing pipe all day!

Efter många timmar på resande fot, några dagar i Santa Barbara och sedan lite mer resa så befinner jag mig nu på Hawaii! Våran första heldag här på Hawaii får man anse som godkänd. Vi tog hyrbilen upp til Noth Shore. Vågorna verkade små men bra på Pipline då vågorna nu lag sig något efter pipemaster. Ryan och jag kikade läget och drog sedan och hyrde varsin bräda för resten av veckan. När vi kommer tillbaka till pipe hoppar roxys surfcrew med medföljande film team ut ur en bil och paddlar sedan ut med oss. Jag höll mig lite till vänster om “crouden” i början medans Ryan som redan är varm i “badbyxorna” paddlade rätt ut i lineuppen. Vågorna blev bara bättre och bättre ju längre dagen led och vi spenderade drygt tre timmar ute bland vågorna. Helt ok start.
Imorgon bär det av upp mot North Shore igen med Ryans mamma och hennes kusin Vicki som fotografer.

all day!

//bazmei