Lite youtube klipp

Idag bokade jag hotel för 2 nätter i Hossegor. Drar dit på lördag morgon och kommer hem måndag kväll. Surfen verkar bli helt okey så skall bli gött att få lite bra vågor nu.  Har vart dåligt med dem på senaste. Men Malcom och jag skall försöka ta mera foton i veckan och sedna såklart så mycket foton som möjligt i Hossegor.

Fick iaf se ett surf klipp härom dagen. Var ett klipp där Gabriel Medina gör en air walk. Efter det youtubade jag lite surf. Därav följande kippen. Är lite tipps på olika “trix” man kan göra på vågorna

Här kommer det första klippet med Gabriel

embedded by Embedded Video

Och här är lite andra “lektioner” lovar att det är värt att kolla på!!

embedded by Embedded Video

embedded by Embedded Video

embedded by Embedded Video

För mera filmer från surfline kolla in deras kanal på youtube. Sjukt mycket grymma grejer!!

//bazmei

Epic surfing

Tja!

Senaste dagarna har vi haft ett sjukt stort swell. Swellet träffade i onsdags och håller fortfarande i sig.  I vanliga fall brukar man surfa på playa Zurriola men efter som det var så stort har man konnat surfa på bad och hamnstranden playa la concha.

Jag var där och surfade igår. Vågorna stängde ganska så mycket men det var bra storlek. var iaf kul att ha testat att surfa där!!

 

Lägger upp en länk  från Mundaka som det senste dagarna har vart grymmt. Titta själva så får ni se hur det såg ut i onsdags

 

http://www.globalboarding.tv/video.php?id=412

inte inte så mycket att tillägga!

 

Lägger upp lite ny bilder som jag tog på stranden i tisdags (innan det stora vågorna kom). Har även slutat skolan idag och bokade flygbiljetten hem igår. Blir den 24 november så jag hinner förberedamig lite hemma innan det bär av igen. Kanske även lite snowboard om man har tur!!!