På plats i söder

Sådära! Nu Befinner jag mig efter mycket om och män och lite strul och några missade plan och ganska så mycket tågresor på plats i San Sebastian. Var ju inte planen att jag skulle dra hit men nu blev det så.

Efter att ha missat planet i London fick jag köpa en ny biljett på plats och åka till Bergerac som ligger 30 mil från Biarritz. Inte riktigt vad jag hadde tänkt mig men så blev det. Nu fick jag iaf channsen att se de franska vingårdarna.

Så runt 24 snåret anländer jag med tåg till Biarriz och hamnar på en buss mot centrum med stenhårt festande grodätare.  Sedan fick jag spendera ca 1-2 timmar vandrande med packning för att hitta ett boende. 

 

Efter lite komplikationer så bestämmer jag mig iaf att dra vidare dirr till San Sebastian då norskan inte skulle vara kvar så länge som beräknat i Hossegor.

Men nu har jag iaf haft min första surf  på min “nya” bräda. Inköpt för 150 euro.  Boendet ligger ca 50 meter från stranden och jag ser vågorna från våran balkong . Så får ju ändå säga att allt löste sig ganska så bra till slut.

 

Imorgon skall jag ha en morgon surf och sedan leta rätt på Universitetet och kolla om det finns några spanska kurser.

Detta är allt tills vidare och jag stor trvis med brädan efter redan första dagen. Plockade ett par fina vågor med den

 IMG_2837

IMG_2843

IMG_2845

IMG_2852

IMG_2854

 

/basti

Surfing the west coast!

Var  ute på en liten en dyngs roadtrip på västkusten. Tog ledigt  från jobbet på fredagen så jag skulle kunna surfa både torsdag och fredag. Vågorna var faktist bra och jag fick mig några sköna åk. Tyvär ingen kamerman. Men jag blev iaf ännu mera sugen på att dra nu.

Biljetterna är bokade nu den 24e. Så dår bär det av mot Hossegor till att börja. Sedan vidare till San Sebastin

 

//bazmei