Windsurfing

Efter tio dagar med våran surf Clio så lämnade vi i lördags tillbaka den på uthyrningen och var f.r.o.m nu strandsatta på sydkusten utan vågor. Inte för att det gick någon större nöd på oss då vi fått många dagars bra vågor och nu skulle få några sista dagar med solning och chilling på playan. Med våran vanliga supertur så lyckas det nya hotelet vi hammnade på ligga på ett vindsurfing spot med bräduthyrning… osis!! Då det blåste lite väl mycket för mig och Andreas så var Lasse den enda med skills som vågade sig ut i havet, han var dock inte den ända ute som ni kommer att få se på bilderna. Det var rätt många säkra gubbar som var ute och brände enligt mina mått mätta innom vindsurfing.

Imorgon väntas avresa mot Götet vilket skall bli rätt gött då Gran Canaria kanske inte är the place to be om man inte får surfa. Nu nalkas det palle och vino blanco de la casa innan vi går och lägger oss. Har även bestämt mig för att det kommer att bli hårdkörning med vindsurfen i sommar.

Hasta luego

3 Replies to “Windsurfing”

  1. ah ! same goes, ang vindsurfen i sommar. Bra blogg, keep up the good work.

  2. bazmei says:

    Tack. Arbetar på lite andra grejer med så håll koll 😉

  3. I simply want to say I am just beginner to weblog and honestly enjoyed this page. Most likely I’m going to bookmark your blog . You definitely have amazing articles and reviews. Cheers for sharing with us your web site.

Leave a Reply