SURFERS

Fick ett samtal förra veckan och när jag lyffte på luren hör jag en amerikansk röst säga: “Is this Sebastian?… Kommer du ihåg att vi möttes i Santa Cruz i höstas under O´niell cold water classic tävlingen. Jag var inne på din blogg förra veckan och nu är vi sugna på att komma till Sverige och göra ett repotage om surfingen där…” Jag fick i uppdrag att göra ett cover till “the cold water wave hunting” omslaget och såhär blev det.

Ehh inte riktigt. Men men, man kan ju drömma sig bort en kall vinterdag utan vågor. Men en dag kanske samtalet kommer 😉

Peace

5 Replies to “SURFERS”

 1. Martin says:

  var bara tvungen att kommentera när jag läste dina rubriker på omslaget. Det är helt underbart att hur du stavar scandinavia.

  på mer “possitiva” noter så kan jag ju berätta att det är sjukt kallt och regnigt och jävligt här så du missar inte så mycket

 2. bazmei says:

  Haha! Tror du inte jag såg det så fort jag lagt upp bilden 😉 Men då hade jag redan ändrat en gång så jag orkade inte!!
  Asså så det regnar fortfarande?? Men vi vet ju att det kommer bli gött frammåt maj! Jag skall iaf boka in 2 veckors semester i spanien i början på april. Försöka plugga därifrån 😉

 3. Martin says:

  hittade några bortglömda bilder från pismo resan som visade sig vara ganska hysade. kan försöka langa över dom

 4. sweet bananas Sebas!!!!!!!!

 5. I just want to say I am just very new to blogs and honestly loved this blog site. More than likely I’m going to bookmark your site . You certainly have incredible writings. Bless you for sharing with us your website.

Leave a Reply