Surf och Skola

Helgen som var bjöd på sjukt bra vågor. Jag plockade förmodligen en utav mina största vågor på länge, då jag satt och väntade utan för “lineupen” på att det stora vänstrarna som skulle rull in, vilket det också gjorde ca en gång i kvarten. Vi hade inte med oss någon fotoutrsustning och det var skönt att bara kunna sitta där och njut. Ryan och jag var ute i vattnet 3 timmar på fredagen och 3 timmar på lördagen. Blåa läppar och skrynkliga fingrar var resultatet. Men det är det alltid värt.

Då jag har fått förfrågningar hemmifrån om att lägga upp lite bilder från min foto kurs, så täntke jag att jaaa….. då får jag väll göra det! För drygt en vecka sedan så fick vi i uppgift att göra en historia på fem-sju bilder. Då jag vet precis vad jag gillar att fota. Saker som har med surf att göra, så var det ju ett lätt val vad jag skulle fota. Tog lite nya bilder och använde mig utav några gammla bilder. Detta blev mitt resultat. Jag kallar konstverket: Ryan Goes Surfing:

sbergstrom photoessay7

sbergstrom photoessay6

sbergstrom photoessay5

sbergstrom photoessay4

sbergstrom photoessay3

sbergstrom photoessay2

sbergstrom photoessay1

Nästa uppgift är att välja en favorit fotograf och “kopiera” en utav hans bilder. Eller rättaresagt. Gör en exakt kopia av ett foto han har tagit. Jag har valt surf fotografen Todd Glaser http://www.tglaser.blogspot.com/ eller http://www.tglaser.com/ . Väntar nu bara på ett godkännande från min lärare, men jag har redan valt bild. Men det får ni veta nästa gång.

//basti

Leave a Reply