Rincon temprano!

För första gången på länge lyckades jag uppskatta den enda lektionen jag tycker om utav det jag läser. Foto!! Nu när jag äntligen har fått en cykel igen och det inte innebär att riskera min dator eller kamera varje dag jag skall till skolan så lyckades jag för en gångs skull komma 10 minuter innan lektionen börjar och inte svettig efter att ha skejtat hela vägen dit.

Dagens uppgift var att ta ett “skakigt” kort, ett där motiv rör sig men bakgrunden är stilla och ett där bakgrunden rör sig men motivet är stilla. Jag han inte riktigt klart idag men då vi har tills på torsdag på oss så är det ingen fara. Det jag tog var två kort med rörligt motiv och ett med “skakig” kamera. Den första bilden är det Spencer som skejtar. Den andra är en bil och den tredje är en skyllt utanför Mac salen.

sbergstrom_shaking_camera1

sbergstrom_moving_objekt_still_background2

sbergstrom_moving_objekt_still_background1

Imorgon eller idag för er så bär det av till Rincon som ligger drygt 30 min söder. Det är ett utav Kaliforniens bästa och mäst kända spott. Väldigt mycket folk brukar det vara. Men då vi skall dra dit 06.00 innan skolan så hoppas vi på att det inte är allt för mycket folk. Vi får se. Skall försöka ta några bilder. Men tror vi satsar på att surfa iställer för att fota.

Nu blir det sängen. Kniven ligger bredivid mig redo ifall det kommer tjuvar ikväll igen…. eller om det var tvättbjörnar

Leave a Reply